Prodat Bar/Restaurace/Noční klub, las palmas, Islas Canarias, Španělsko, calle mayor de Triana Las palmas de GRan Canaria

Prodat - Cod. 31772

  • Typologie: Bar/Restaurace/Noční klub
  • Oblast: 110 m²
  • Pocet pokoju: 2
  • Podlazí: basso

Nabízíme k prodeji místní v plné aktivitě v historickém a nejdůležitější z Las Palmas de Gran Canaria: Triana. Místní a ‚bar-kavárna a restaurace specializující se na potraviny a přírodní nápoje. Nájemné ‚nejdostupnější místní zona.il a‘ zcela vybavená kuchyň, odsávání kouře a nových strojů. To má terasu s pěti stolů v krásné pěší zóny. Cena prodeje a ‚včetně pomoci a školení v délce dvou měsíců receptur, kompletní menu pro úpravu a zpracování produktů, vztahy s fornituri a clienti.l'insegna a‘ franšízy, který neobsahuje provize našich náležitosti, pak bude kupující ‚následující 360 stupňů v celku i v reklamě: billboardy, menu, požadavky atd. Investice a ‚ideální pro páry nebo rodiny, kteří si chtějí vyzkoušet sami sebe tím, že nabízejí inovativní produkty, které jsou stále více tyto mezi místními i turisty klienty.

REGISTROVANÉ NÁVŠTĚVY PRO toto oznámení

Návštěvy rozdělené podle země původu

Změna časového období

Poptávka po této nemovitosti


REALIGRO FREE ADVERT
Vyžádat informace o podobné nemovitosti
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Zrušit
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preference

    Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

    Set se Nezobrazovat znovu
BB